HTML

Friss topikok

2012.05.03. 00:40 Matthew

Az Akvárium ügy margójára

Ezt a posztot valószínűleg lényegesen kevesebben fogják elolvasni és megosztani, mint az előzőt, de néhány dolgot szeretnénk rögzíteni. Ez itt egy zenekari blog, amely közölt egy hírt, amit a zenekar egyik tagjától kaptunk, rövid telefonbeszélgetés formájában. A "hír" valóban tartalmazott pontatlanságokat és tévedéseket (de nem szándékos hazugságokat), melyek abból az egyszerű tényből fakadtak, hogy a helyszínen sem tudták, pontosan mi történik. Az számunkra az első perctől nyilvánvaló volt, hogy emberélet nincs veszélyben, és ezt igyekeztünk tolmácsolni is a facebookon. A hír nagyobb nyílvánosságot kapott, mint amekkorát szántunk neki. Nem volt célunk ártani vele senkinek, sem az Akváriumnak, sem a (váratlanul nagy) olvasóközönségnek.

Álljon itt a hivatalos közlemény búcsúzásképp, elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

A fővárosi Erzsébet téren működő Akvárium Klub és Park területén található medence gépészeti berendezése május másodikán este meghibásodott és víz szivárgott a Klub helységeibe, valamint a mélygarázsba. A vízszivárgás miatt az elektromos rendszer automatikusan lekapcsolt. A hiba kijavításán dolgoznak a szakemberek, a Klub csütörtöki nyitását és programjait várhatóan nem befolyásolja az eset. Nem szakadt be a medencefödém. Repedések sajnos évek óta vannak az üvegfödémen, ezt az elmúlt években úgy javították, hogy ragasztottak a repedés fölé egy újabb üveglapot. A mai hibát az okozta, hogy egy mű anyag palack eldugította a keringtetőrendszert és emiatt túltöltődött a medence, a többletvíz pedig néhány méterrel arrébb, a gépházon keresztül folyt le a klubszintre, majd a mélygarázsba. Kezeljük a szituációt és köszönjük az aggódást. Csütörtökön várunk mindenkit!

Index-cikk

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr864485550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása