HTML

Friss topikok

2011.10.17. 18:06 Matthew

Csibor szülinap 2011.10.21 - Trafik #1 Vakondos

 

Facebookon tett ígéretünkhöz híven következzék hát a születésnapi mulatság első fellépőjének, a Vakondosnak a bemutatása. 

Az ominózus „zenekar” hol duó, hol Gimpel Tamás szólószámaként örvendezteti meg a műértő közönséget. Megjelenésben és hangulatában leginkább talán a Comedy Centralról is ismert Bruti zenés műsorához hasonlíthatjuk a produkciót. A többnyire egy szál gitárral kísért, tábortűzi hangulatú dalok az öniróniában és humorban térdig gázolva boncolgatják a párkapcsolatok és a párkeresés bonyodalmait, meg persze az élet egyéb problémáit is. És bár se világmegváltás, se megoldás nem lesz ezekre, ilyen formában találkozni azokkal a gondokkal, amikkel mi magunk is küzdünk, mégiscsak adhat egy kis erőt a hétköznapokra.
 

Facebook: http://fb.com/vakondos

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr343309807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása