HTML

Friss topikok

2010.11.30. 19:00 Zubreczki Dávid

Koncertfotók a Corvintetőről

Csibor a Corvinteton - foto Kekesi Szaffi

 

Bár lassan másfél hónapja volt a koncert a Corvintetőn (és nyakunkon a következő: holnapután Morrison's Közgáz!), de a koncertfotókat csak most posztolom. A nyitókép Kékes Szaffi sorozatából való. Bár a legszebb fotók persze a csajokról készültek, de én még is ezt választottam nyitónak. Egyrészt, mert rémesen hiú vagyok, másrészt mert a Matthew szerint ez a kép olyan mint egy montázs, vagy mint a régi amcsi filmeken a vetített háttér az autóvezető mögött. A többi kép itt van.

Természetesen a budapesti underground leghűségesebb krónikása Szőke Ricsi, a koncertfoto.hu lelke is készített egy sorozatot. Onnan való az alábbi kép, a többi meg itt.

Csibor a Corvintetőn - fotó: Szőke Richárd koncertfoto.hu

 

A Csibor legkápráztatóbb művésze, aki fest, szobrászkodik és digitálisan manipulál, most megmutatta, hogy fényképez is. Kis Zoltán Zsolt csak egy képet töltött ugyan fel a Csibor Facebook-oldalára, de az remekül sikerült.

 

Csibor a Corvintetőn - fotó: Kis Zoltán Zsolt

 

Köszönjük mindenkinek a fotókat! Közönségről sajnos nem nagyon van fénykép, de holnapután ígérem csinálunk párat a színpadról.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó corvintető


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr952484147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása