HTML

Friss topikok

2012.12.23. 12:33 Matthew

Dobd el a bejglit! 2.

bejglifinal.jpg
Az év utolsó előtti napján még rázhattok egy jót velünk, és a legendás Üllői Úti Fuck-kal, 800 Ft ellenében, a Silenus Pub-ban! Részletek a facsén: ITT

Szólj hozzá!

Címkék: koncert karácsony pub fogyókúra szilveszter beharangozó fuck üllői úti bejgli előszilveszter üllői úti fuck üllői úti fák silenus csibor koncertdátum


2012.09.28. 18:00 Matthew

Csibor - Borbála KLIPELŐZETES!

Reméljük hamarosan elétek tárhatjuk vadiúj videóklipünket, és az elnyeri tetszéseteket! Addig is egy kis ízelítő :)

Szólj hozzá!

Címkék: punk pop videó lemez matthew beharangozó klip doki tücsi borbála csibor


2012.06.10. 18:24 Zubreczki Dávid

A legmenőbb dizájnblogok és magazinok lelkesednek Gombos Borbáláért

15739465_6c1d19b51cad2ffc26d3e71c2929bb84_m.jpg_560x424

 

Amikor elkészültünk a szép új Borbála-lemezekkel, arra gondoltunk, hogy talán nem csak nekünk és nektek tetszenek. Elküldtük őket hát egy rakás hazai dizájnblognak, hátha érdekli őket. Nos úgy tűnt, érdekli. Ráadásul épp a legmenőbbek voltak azok, akik szinte azonnal írtak róluk. Olyan oldalokon jelentünk meg, mint a Manzárd Café, a hg.hu, a Design Pumpa, a Mindennapi Betevő, de írt rólunk a Trend Guide, a Csomagolás blog és a Dizájnolló is. Hogy a Daily Best interjújáról már ne is beszéljünk. Nagyon szépen köszönjük mindannyiotoknak!

(Ja és ha kíváncsi vagy a borítóra, feltettük a képeit az Indafotóra, ahol most hoztunk létre saját profilt. Hamarosan újabb fotókat töltünk fel oda!)

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló cd sajtó borbála


2012.06.07. 18:54 Zubreczki Dávid

Rakkendroll, szerelem és marketing: ez a szentháromságunk - Tücsi jól megmondja a Daily Bestnek

 

- Szerinted kiknek fog bejönni a Csibor zenéje?

- Akiknek van füle. Ha Van Gogh már hallgathatott volna Csibort, ő sem herdálta volna el a sajátját. 

 

Van egy menő trendblog, a Daily Best, mely olyan menő trendekkel foglalkozik, mint például a Csibor. Legfrissebb posztjában Tücsi mondta meg nekik a frankót egy interjúban. A beszélgetésből kiderül a zenekar mitológiája, amelyben más eredetmondákhoz hasonlóan van álomban megjelenő megmondólény is. (Bevalljuk számunkra is új volt a dolog, de remekül szórakoztunk rajta - tegyétek ti is ezt!)

(Megjegyzem, a fenti idézet egészen új megvilágításba helyezi a Riffen megjelent lemezkritikát, melyben azt írják a Csokoládé című dalról: "Ha egyszer bemászott az egyik füleden, többé ki nem búvik a másikon".

Szólj hozzá!

Címkék: interjú sajtó tücsi


2012.06.01. 19:28 Zubreczki Dávid

Ha egyszer bemászott az egyik füleden, többé ki nem búvik a másikon - lemezkritika a Riffen

 
"Ami pedig mindent visz (mint a Boogie Mammánál a feledhetetlen Apró keblek dicsérete) nem más, mint a Csokoládé! A szöveg egésze tökéletes, kihegyezve az alábbi sorra: „A szerelem a szex marketingje, vagy fordítva, de tökmindegy!” Mega-igazság, nem? (Tudnám kinek a szíves figyelmébe ajánlani.) Ráadásul, annyira slágeres a szám, hogy ha egyszer bemászott az egyik füleden, többé ki nem búvik a másikon. Ha rádiós szerkesztő lennék, képes lennék egész nap ezt a nótát nyomatni! (Alighanem ezért nem lettem rádiós szerkesztő.)"
 
- írja lemezkritikájában Olasz Sándor, aki a Rockinform után a Riffen publikál. Például a Csibor Borbála című lemezéről írt szellemes kritikáját.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kritika cd sajtó csokoládé borbála


süti beállítások módosítása