HTML

Friss topikok

2011.05.07. 16:09 Zubreczki Dávid

Jön a Taxi, sőt mindjárt ideér! Mit lehet tudni hamarosan megjelenő Csibor-lemezről?

Mystery Hole Bug

Már annyit mondtuk, hogy így stúdióban, meg úgy stúdióban vagyunk, hogy talán el sem hiszitek. Pedig becsszó így volt, hamarosan meg is hallgathatjátok az eredményt, mégpedig egy hétszámos anyag formájában, melynek címe Taxi lesz. Nevezhetnénk akár EP-nek is, de azt mondjuk rá, hogy egy képzeletbeli nagylemez A-oldala ez. Csak a java.

Annyit elárulunk, hogy terjesztése különleges lesz (mi mást is várnátok tőlünk?). Na meg annyit, hogy milyen számok szerepelnek majd rajta. Sőt, a szövegeiket már el is olvashatjátok - tessék a linkekre kattintani.

  1. Intro
  2. Taxi
  3. Zacc
  4. Sajtóközlemény
  5. Hát, ööö, izé...
  6. Bunda
  7. Ronda

2 komment

Címkék: taxi dalszöveg ep


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr612885141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2011.05.08. 08:55:53

na most muszáj volt idekattintanom lefekvés előtt, hogy hátha van itt zene, pedig tegnap reggel óta ébren vagyok, szóval sejthető, hogy mennyire nagyon várom már.
na jóéjt! :)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2011.05.08. 08:59:07

@dzsilla: juj szegény! kösz a lelkesedést, mi is nagyon várjuk ám, addig is pihend ki magad :)
süti beállítások módosítása