HTML

Friss topikok

2010.12.04. 16:47 Zubreczki Dávid

Itt vannak a partyfotók, amiket a színpadról csináltunk Rólatok. Ne ijedjetek meg!

 

Azok kedvéért, akik nem voltak ott a csütörtöki Morrison's Közgázos koncerten (bánhatják, remek buli volt Malackástul, Burszán Verástul), szóval azok kedvéért elmondom, hogy csináltunk pár partyképet a közönségről - a színpadról fotózva. Volt, amelyik sikerült, volt amelyik nem. Félreértések elkerülése végett, ezek amelyek sikerültek. 

Az egyik a sima vidám, a másik, amelyen arra kértünk benneteket, hogy nézzetek szomorú szerelmesen. Most nagy hirtelen nem tudom, melyik, melyik...

Természetesen tűéles volt valamennyi fej, pusztán a személyiségi jogok védelme miatt homályosítottuk el őket - költséges és időt rabló eljárással. Aki felismerni véli, az bejelölheti magát rajta a Facebookon!

2 komment

Címkék: közönség fénykép morrisons közgáz


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr142492763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása