HTML

Friss topikok

2010.12.03. 08:07 Zubreczki Dávid

Hálatelt szívvel köszönjük a tegnapi koncertet

Nos kedves közönségünk jó fejek és szépek voltatok tegnap, mint mindig - köszönjük! Remek, ha már a második koncerten kívülről tudja a közönség a dalaidat, még akkor is, ha éppen ezért észreveszik, hogy te nem. 

Hamarosan fotók miegymás, addig is apró műhelytitokként szeretném elárulni, hogy nagyjából hatkor felhívott a Matthew, hogy ugyan már, ha épp útba esik, a sarki hangszerboltban vegyek egy szájharmonikát, mivel az övé rejtélyes módon elhangolódott. Oké, hogy csak egy számban szerepel, annak is csak az elején-végén, ám ez adja meg a dal sava-borsát, ráadásul ez a nóta (Zacc) sokunk egyik kedvence.

Éjjel-nappali szájharmonikás nincs ugyan, de a Tücsi tudta, hogy van egy este hétig nyitva tartó bolt az Oktogonnál (Eldorádó), ahova zárás előtt sikerült beesnem, és S.O.S. megvenni a legolcsóbb C-set.

Szóval az a hangszer, ami tegnap este szólt a szinpadról, az a koncert előtt bő egy órával még egy kirakatban díszlett...

Megjegyzem, valami parajelenség suhanhatott át tegnap a Morrison's Közgázon, mert a Doki kapásból eltörte a dobverőjét és koncert közben kért egyet a malackás Andristól. Nekik viszont a basszusgitárjuk mondta fel a szolgálatot percekkel a kezdés előtt, így Levi Matthew hangszerén játszott.

Na de a lényeg, hogy szuperül sikerült minden...

4 komment

Címkék: beszámoló malacka morrisons közgáz


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr222489859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.12.03. 15:37:45

mondtam, hogy veszélyes az a hely :)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2010.12.03. 21:41:10

@dzsilla: de épp bőrrel megúsztuk :) (biztos a sörben található B-vitaminnak köszönhetően)

Richie_65 2010.12.07. 01:03:43

a (Köz)gázos képek fültöltve:

www.koncertfoto.hu
süti beállítások módosítása