HTML

Friss topikok

2012.06.10. 18:24 Zubreczki Dávid

A legmenőbb dizájnblogok és magazinok lelkesednek Gombos Borbáláért

15739465_6c1d19b51cad2ffc26d3e71c2929bb84_m.jpg_560x424

 

Amikor elkészültünk a szép új Borbála-lemezekkel, arra gondoltunk, hogy talán nem csak nekünk és nektek tetszenek. Elküldtük őket hát egy rakás hazai dizájnblognak, hátha érdekli őket. Nos úgy tűnt, érdekli. Ráadásul épp a legmenőbbek voltak azok, akik szinte azonnal írtak róluk. Olyan oldalokon jelentünk meg, mint a Manzárd Café, a hg.hu, a Design Pumpa, a Mindennapi Betevő, de írt rólunk a Trend Guide, a Csomagolás blog és a Dizájnolló is. Hogy a Daily Best interjújáról már ne is beszéljünk. Nagyon szépen köszönjük mindannyiotoknak!

(Ja és ha kíváncsi vagy a borítóra, feltettük a képeit az Indafotóra, ahol most hoztunk létre saját profilt. Hamarosan újabb fotókat töltünk fel oda!)

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló cd sajtó borbála


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr664576992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása