HTML

Friss topikok

2011.11.04. 13:03 Zubreczki Dávid

Az Intro a legvíztakarékosabb számunk. Ha szöveget is akartok, a Csokoládét énekeljétek a zuhany alatt

Zuhanyozás közbeni éneklésre buzdítja ügyfeleit egy brit vízmű – a cél a vízfogyasztás visszafogása. A Thames Water cég rövid, "víztakarékos" dalokat szorgalmaz, mindenekelőtt Beatles-slágereket, merthogy azok kellően kurták, nem hosszabbak a zuhanyozás optimálisnak tartott 4 perces idejénél. A vízmű slágerlistájának éllovasa a Love Me Do, amely 2 perc 15 másodperc - ha az eredeti ütemben dalolja a tisztálkodó. A második helyen Elvis Presley Love Me Tenderje áll.

- adta hírül az MTI. Nos, ha a Csibor dalait nézzük, az Intro a legvíztakarékosabb számunk, alig több mint egy perc. Viszont nincs szövege, vagyis csak dudorászni lehet. Ha szöveges számot szeretnénk, akkor a Csokoládé a legkörnyezetbarátabb (a videó pár másodperccel hosszabb a dalnál, így szoros holtversenyben áll a szintén 3 és fél perc körüli Rondával, Sajtóközleménnyel és a Bundával).

Semmiképp nem ajánljuk leghosszabb dalainkat, a szinte másodpercre egyforma hosszú Taxit és az Éppen olyan (pont nem ilyen)-t.

Ajánljuk ugyanakkor, hogy gyertek el november 9-én a Szeparéba, ahol a Plutóval csapunk remek bulit!

Szólj hozzá!

Címkék: intro miegyéb


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr173353179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása