HTML

Friss topikok

2011.09.01. 20:10 Matthew

Zajlik a zélet

Kicsit eltűntünk mostanában, de nem kell aggódni, mozgalmas ősz előtt állunk!

Szeptember 11-én a Gödör Klubban játszunk a Magyar Dal Napján. Az eseményen 20 banda húzza a talpalávalót (Honeybeast, Colombre Band, TükeZoo, Peacetones, Instant Groove, Tintás Barnes, A Láma Dalai, Etnofaun, Napfénypresszó, 21 Gramm, Gravefruit Sound, Pyrogens, Presszó Tangó Libidó, Kelet-Nyugat, Csibor, Kávészünet, Crescendo, MAnökken ProlEtarZ, Purga), délután 4-től, ingyen. Eljössz?

Szeptember 24-én egy nagyszabású bulira várunk Titeket! A Boogie Mamma fesztivál a budapesti R33-ban kerül megrendezésre. Amíg Dávidból kipréselünk egy sajtóközleményt, addig is némi információ: a fesztiválon a Boogie Mammán kívül olyan zenekarok lépnek fel, melyekben a névadó zenekar egy-egy tagja játszik. Színpadra lép Ágigabi (és a Csiborban is zenélő Laca) melankólikus altertriója, a Bréma, Szili Miki és Borovitz "Malacka" Tamás vadiúj ska bandája, a Superstarsky, a szintén Mikihez kapcsolódó Three Teadies, Zubreczki Dá folk-beat őrülete, a Csibor (ja, ezek mi vagyunk), valamint a Boogie Mamma és a Csibor testvérzenekara, a Malacka és a Tahó. A beugró 900 HUF, facebookon ITT jelezheted részvételi szándékod.

Októberben ismét ellátogatunk vidékre, 22-én Szekszárdot vesszük be, a méltán híres és népszerű Pál Utcai Fiúk előzenekaraként. Természetesen nagyon várjuk a koncertet, nagy megtiszteltetés ez nekünk.

Szeretnénk tartani egy születésnapi koncertet is, hiszen elrohant egy év az első "szűzavató" buli óta, de ennek részleteit még homály fedi. Sok szeretettel várunk Titeket a koncertjeinken!

Szólj hozzá!

Címkék: a koncert és fesztivál malacka utcai boogie tahó fiúk pál bréma mamma r33 csibor koncertdátum superstarsky


A bejegyzés trackback címe:

https://csibor.blog.hu/api/trackback/id/tr313196299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása